{{Message}}

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Contacteer ons en wij antwoorden u zo snel mogelijk. We helpen u graag.

Dit verschilt per product. In de productfolder staat van alle producten een beschrijving van het type product inclusief het aantal producten in een verpakking. 

De Finettes en Levels zijn per stuk verpakt (met uitzondering van de Finette Ultra Mini en de Finette Maxi Night). De overige materialen (Sanette, Mincy, Pants, Slips en T-Fits) zitten onverpakt in de verpakking.

Bij de Sanette, Pants, T-fits, Slips wordt gewerkt met kleuraanduidingen op de verpakking die de mate van absorptie aangeven. Van licht naar zwaar is de opbouw: blauw - groenblauw - felgroen - paars - geel - grijs.

Alle materialen in de fabrieken van Absorin worden zo compact mogelijk verpakt zodat ze als het ware geplet vervoerd kunnen worden. Beter voor het milieu en ook beter voor u als gebruiker omdat zo de verpakkingen minder groot zijn.

Absorin maakt gebruik van cookies.

Om de website van Absorin goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.