{{Message}}

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij? Contacteer ons en wij antwoorden u zo snel mogelijk. We helpen u graag.

De mate van absorptie wordt bepaald door het aantal mililiters dat het materiaal kan absorberen volgens de ISO-normering. ISO is een standaard uniforme meetwijze voor het bepalen van de maximale opname van het materiaal.

Het is belangrijk dat het materiaal goed gefixeerd zit tegen het lichaam en goed aansluit in de liezen. Tip: zorg dat uw ondergoed goed elastisch is en goed aansluit op het lichaam. Zie hiervoor ook de aanleginstructies op de productpagina.

Absorberend incontinentiemateriaal kunt u gewoon bij het restafval weggooien. In sommige gemeentes wordt incontinentiemateriaal apart ingezameld. Kijk hiervoor op de website van de gemeente.

Alle absorberende materialen hebben een houdbaarheidsdatum, zo ook de producten van Absorin. U vindt de houdbaarheidsdatum op de verpakking.

Nee, de producten van Absorin bevatten geen PVC en daarmee ook geen weekmakers.

Absorin maakt gebruik van cookies.

Om de website van Absorin goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.