{{Message}}

Vertel het gewoon

"Bij mij op het toilet staan de pakken verband Absorin Finette gewoon open en bloot in het zicht. Ik vind dat je je niet hoeft te schamen als je incontinent bent. Mijn ervaring is dat je er het best gewoon over kunt vertellen. Ik heb twee prachtige dochters van 4 en 7 jaar. Tijdens de bevalling van mijn jongste dochter Lisa traden er veel complicaties op. De hartslag van Lisa zakte in een rap tempo door een beknelling. Het was van levensbelang dat zij zo snel als mogelijk ter wereld kwam. Er is gebruikgemaakt van een vacuümpomp en stonden er twee verpleegkundigen op mijn buik te duwen waardoor ik een totaalruptuur had. 

Ervaringsverhaal_incontinentie_1

Ik heb wel bekkenbodemfysiotherapie gehad, maar de schade was zo heftig dat ik nu de hele dag door last heb van scheutjes urineverlies. Bij niezen, sporten, lachen, maar soms ook bij traplopen. Lisa gaat sinds kort naar de basisschool. Als ik haar zie lopen met haar schooltasje heb ik echt een geluksmomentje. Het had ook anders afgelopen kunnen zijn, dan maar het verband op het toilet. Als andere mensen het raar vinden, is dat hun probleem."

Saar, 36

Volgende > Absorin maakt gebruik van cookies.

Om de website van Absorin goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.